Op zoek naar de ultieme plek om het EK voetbal te kijken in Antwerpen? Zoek niet verder! Bij Bar Noord bieden we de perfecte setting om het Europees Kampioenschap te beleven op verschillende grote schermen, live te bekijken in de serre van Bar Noord.

Of je nu een fervente supporter bent die geen seconde wil missen of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, bij ons ben je aan het juiste adres. We hebben speciale EK Formules voor de eerste 100 inschrijvingen (Early bird) voor slechts €44,50 per persoon. Dit omvat pintjes en barbites vanaf 30 minuten voor de match, en 30 min na de match, verlengingen en penalties niet inbegrepen. Voor de volgende 150 inschrijvingen bedraagt de prijs €49,50.

Naast deze geweldige ervaring kun je ook genieten van onze upgrade met een BBQ standaardformule voor €32,50 per persoon, of upgrade uw EK beleving met de Ribben- Formule voor slechts €25 per persoon.

Onze verschillende grote schermen zorgen ervoor dat je elke wedstrijd van de groepsfase tot aan de finale live kunt volgen, terwijl je geniet van heerlijke drankjes en gerechten uit onze keuken.

Maar dat is nog niet alles! Om de sfeer er helemaal in te brengen, hebben we een fantastische DJ die voor, tijdens en na de match de beste muziek draait. Van opzwepende beats om de spanning op te bouwen tot feestelijke deuntjes om de overwinningen te vieren, de DJ zorgt ervoor dat de energie er altijd in blijft.

Dus nodig je vrienden, collega’s of familie uit, trek je favoriete voetbalshirt aan en kom langs bij Bar Noord om samen te genieten van het EK voetbal in Antwerpen op verschillende grote schermen. Mis deze kans niet om het voetbalspektakel live mee te maken in Antwerpen!

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw plekje bij Bar Noord voor een onvergetelijke EK-ervaring.

Welke matchen?

België

  • 17/6 18.00u België-Slowakije
  • 22/6 21.00u België-Roemenië
  • 26/6 18.00u België-Oekraïne

Nederland

  • 16/6 15.00u Nederland-Polen
  • 21/6 21.00u Nederland- Frankrijk
  • 25/6 18.00u Nederland-Oostenrijk

Maak een reservatie

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met u op.

Voor groepen van minder dan 9 personen is een reservering niet nodig. Voel u vrij om tijdens onze openingstijden langs te komen; we hebben altijd genoeg ruimte beschikbaar. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

Reservatie popup
0% Complete
1 of 3
Voor groepen minder dan 9 personen, hoeft u geen reservatie te maken*