Autoloze brunch

Autoloze brunch

Vandaag laten we met zijn allen de wagen thuis, springen we op die fiets op en rijden in alle rust richting Park Spoor Noord voor een heerlijke uitgebreide brunch in het park. Bij vertoon van uw fietssleuteltje krijgt u van ons een glaasje cava om al dat lekkers weg te spoelen… Op de buffettafel vindt u ontbijtklassieker als brood, croissants en toast, spek met eieren, ontbijtgranen, fruitsalades, gerookte zalm, kaasjes en vleesjes. We schenken er ook graag verschillende sapjes, thee en koffie bij. Geen maaltijd is compleet zonder dessert, dus wij zorgen ook voor een fijne selectie desserts. Onze chef zorgt dit jaar bovendien voor wat extra speciale hapjes. Kom met uw liefje, uw vrienden of schuif gezellig aan met de hele familie.

Voor dit uitgebreid ontbijt betaalt u 21,50 euro. Voor kinderen tot en met 10 jaar betaalt u de helft. We raden u wel aan om te reserveren via onderstaand formulier.

Voor de kinderen voorzien we iedere week weer andere leuke animatie. Van schattentochten naar knutselworkshops tot interactieve theatervoorstellingen.

Op andere dagen kan u ook steeds zonder reservatie ontbijten. We bieden dan een kleine kaart aan.

  • 17 september 2017
  • 10:00