Brunch in ’t park

HEERLIJK UITGEBREID ONTBIJTEN

Kom iedere zon- en feestdag tussen 10.00u en 13.00u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met veel lekkers om vrij uit te kiezen en dit een hele zomer lang. Op de buffettafel vindt u ontbijtklassieker als brood, croissants en toast, spek met eieren, ontbijtgranen, fruitsalades, gerookte zalm, kaasjes en vleesjes. We schenken er ook graag verschillende sapjes, thee en koffie bij. En de liefhebbers kunnen altijd een glaasje cava bijbestellen. Geen maaltijd is compleet zonder dessert, dus wij zorgen ook voor een fijne selectie desserts. Onze chef zorgt dit jaar bovendien voor wat extra speciale hapjes. Kom met uw liefje, uw vrienden of schuif gezellig aan met de hele familie.

Voor dit uitgebreid ontbijt betaalt u 21,50 euro. Voor kinderen tot en met 10 jaar betaalt u de helft. We raden u wel aan om te reserveren via onderstaand formulier.

Voor de kinderen voorzien we iedere week weer andere leuke animatie. Van schattentochten naar knutselworkshops tot interactieve theatervoorstellingen.

Op andere dagen kan u ook steeds zonder reservatie ontbijten. We bieden dan een kleine kaart aan.

  • 24 september 2017
  • 10:00