Paasbrunch

Paasbrunch in ’t park

Op zondag 1 april en op maandag 2 april steken we van wal met onze eerste brunch van het seizoen! En omdat het Pasen is, zorgt onze chef voor heel wat extra heerlijkheden.

We zijn onze jongste bezoekers ook niet vergeten. De paashaas heeft hopen eitjes verstopt in Park Spoor Noord. Kom jij ze helpen zoeken? We verzamelen op zondag 1 april én maandag 2 april om 10.00u in Bar Noord voor de grote zoektocht.

Hiermee geven we meteen het startschot voor onze wekelijkse brunch op zon- en feestdagen.

Kom iedere zon- en feestdag tussen 10.00u en 13.00u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met veel lekkers om vrij uit te kiezen en dit een hele zomer lang. Op de buffettafel vindt u ontbijtklassiekers als brood, croissants en pistolets, spek met eieren, huisbereide yoghurt met granola, fruitsalade, gerookte zalm, kaasjes en vleesjes. We schenken er ook graag fruitsap, thee en koffie bij. En de liefhebbers kunnen altijd een glaasje cava bijbestellen. Geen maaltijd is compleet zonder dessert, dus wij zorgen ook voor een fijne selectie desserts. Onze chef zorgt dit jaar bovendien voor wat extra speciale hapjes. Kom met uw liefje, uw vrienden of schuif gezellig aan met de hele familie.

Voor dit uitgebreid ontbijt betaalt u 25,00 euro. Voor kinderen tot en met 10 jaar betaalt u de helft. We raden u wel aan om te reserveren via onderstaand formulier.

Op andere dagen kan u ook steeds zonder reservatie ontbijten. We bieden dan een kleine kaart aan.

  • 1 april 2018
  • 10:00