Silent Disco

Silent Disco

◤ SILENT DISCO in BAR NOORD ◢

Het leven kan zo al serieus genoeg zijn, met een hoofdtelefoon kan je jezelf volledig laten gaan in de wereld van muziek of gewoon ook een gezellig babbeltje slaan met je medemens. Na enkele geweldige feestjes in Gent is het de beurt aan Antwerpen en wel in de zomerse sferen van Bar Noord in Park Spoor Noord. Welkom in de wereld van Fonkel.

Laat je creativiteit de vrije loop door middel van verkleedkledij, onesies, glitter & glamour, schmink en andere fantasietjes.

Doe keer zot!

Wadde? 🎧

☞ Draadloze koptelefoons
☞ 3 kanalen waartussen je kan switchen met 1 knopje
☞ 3 DJ’s
☞ Elke DJ representeert een kleur en de luisteraar kan kiezen welke DJ hij/zij wil horen door van kanaal te wisselen, de koptelefoon geeft via verlichting aan naar welke DJ hij/zij luistert.
☞ Veel plezier !

♬ Plaatjes ♬

🍏 GROEN 🍏

Fred Astèr (Drum & Bass, Tropical, Jungle)

🔴 ROOD 🔴

DJ Boat (Eclectisch in z’n platenkeuze, maar deze party-DJ mikt steevast op de benen)

🔵 Blauw 🔵

TBC

‹‹‹‹‹‹‹

Spelregels:

– Borg:20 euro (CASH en GEPAST) of eventueel een pasje met naam en foto (ID/rijbewijs). Krijg je natuurlijk terug bij inlevering onbeschadigde koptelefoon. LET OP! ZONDER BORG GEEN KOPTELEFOON!
– Schade bij verlies/kapot/kwijt: €20

INKOM: GRATIS
HUUR KOPTELEFOON : 5€

‹‹‹‹‹‹‹

Bar NOORD
Park Spoor Noord, Antwerpen
www.barnoord.be

We raden je aan om zoveel mogelijk de fiets te pakken of te reizen met het openbaar vervoer. Er zijn meerdere bushaltes & Velo stations in & rond het park. Kom je toch met de wagen, neem dan best even een kijkje op www.slimnaarantwerpen.be voor actuele verkeersinformatie. Er zijn op minder dan 10 minuten wandelen meerdere parkeermogelijkheden. Parkeren in het park is ten strengste verboden. Een volledige routeomschrijving vind je hier: https://goo.gl/qh9e7U

 

  • 18 mei 2018
  • 20:00