Silent Disco

Silent Disco

Na het oorverdovend succes van de eerdere Silent Disco’s in Bar Noord komt Fonkel nog eens terug met 3 nieuwe kanalen op zaterdag 29 september en vrijdag 19 oktober! Smeer die dansbeentjes maar weer in!

Het leven kan zo al serieus genoeg zijn, met een hoofdtelefoon kan je jezelf volledig laten gaan in de wereld van muziek of gewoon ook een gezellig babbeltje slaan met je medemens. Na enkele geweldige feestjes in Gent is het de beurt aan Antwerpen en wel in de zomerse sferen van Bar Noord in Park Spoor Noord. Welkom in de wereld van Fonkel.

Laat je creativiteit de vrije loop door middel van verkleedkledij, onesies, glitter & glamour, schmink en andere fantasietjes.

Doe keer zot!

Wadde? 🎧

☞ Draadloze koptelefoons
☞ 3 kanalen waartussen je kan switchen met 1 knopje
☞ 3 DJ’s
☞ Elke DJ representeert een kleur en de luisteraar kan kiezen welke DJ hij/zij wil horen door van kanaal te wisselen, de koptelefoon geeft via verlichting aan naar welke DJ hij/zij luistert.
☞ Veel plezier !

♬ Plaatjes ♬

🍏 GROEN 🍏

Fred Astèr draait al je favoriete verzoekplaatjes.

🔴 ROOD 🔴

DJ Boat (Eclectisch in z’n platenkeuze, maar deze party-DJ mikt steevast op de benen)

🔵 Blauw 🔵

Kriktonite (calacas) laat de zomer nog wat langer duren met zijn platenzak vol tropische disco stampers. Zijn dj sets zijn een streling voor de oren en de heupen, dus ga mee op een muzikale reis rond de wereld met deze discoknight!

‹‹‹‹‹‹‹

Spelregels:

– Borg: 20 euro (CASH en GEPAST) of eventueel een pasje met naam en foto (ID/rijbewijs). Krijg je natuurlijk terug bij inlevering onbeschadigde koptelefoon. LET OP! ZONDER BORG GEEN KOPTELEFOON!
– Schade bij verlies/kapot/kwijt: €20

INKOM: GRATIS
HUUR KOPTELEFOON : 8€

‹‹‹‹‹‹‹

Bar NOORD
Park Spoor Noord, Antwerpen
www.barnoord.be

We raden je aan om zoveel mogelijk de fiets te pakken of te reizen met het openbaar vervoer. Er zijn meerdere bushaltes & Velo stations in & rond het park. Kom je toch met de wagen, neem dan best even een kijkje op www.slimnaarantwerpen.be voor actuele verkeersinformatie. Er zijn op minder dan 10 minuten wandelen meerdere parkeermogelijkheden. Parkeren in het park is ten strengste verboden. Een volledige routeomschrijving vind je hier: https://goo.gl/qh9e7U

 

  • 29 september 2018
  • 20:00