Groepsformules van Bar Noord

Jouw feest in
Bar Noord Zomerbar

Wist je ook dat u ook zelf evenementen kan organiseren in Bar NOORD? Kom je met een groep van 20 personen of  meer? Lees dan vooral verder!

Durf vooruit te kijken

Nu de vaccinatiecampagne op stoom begint te komen, kunnen we opnieuw beginnen dromen van feesten in grotere groepen. Bar NOORD blijft met de grote ruimte in openlucht een ideale plek om veilig bedrijfsevenementen, huwelijken, babyborrels etc. te organiseren. Wees er op tijd bij en vraag ons nu al naar de mogelijkheden via reservatie@barnoord.be.

Verjaardagen, huwelijken, babyborrels, communiefeesten, noem maar op. Stel het je voor: zon, cocktails, fonteinen, jij en je gezelschap… Het is alsof het park daar alleen voor jou is en dat in hartje Antwerpen. Jij bedenkt het, wij voeren het uit tot in de puntjes. Zorg je zelf voor muziek of laat je dat liever aan ons over? Blijf je graag in beweging en entertain je jouw gasten met een spelletje kubb of petanque? Dat gaat lukken! Wij denken met je mee om van je feest een unieke ‘one of a kind’ beleving te maken.

Dit jaar geen serre, maar ook wanneer u gesteld bent op wat meer privacy, zorgen we voor gezellige en veilige belevingen op maat. Vraag het ons via reservatie@barnoord.be.

Voor eten en drinken voorzien we verschillende formules. Ook perfect te combineren met een avondfeest en/of diner in ons aangrenzend restaurant Gå Nord.