Groepsformules van Bar Noord

Jouw feest in
Bar Noord Zomerbar

Wist je ook dat je ook zelf evenementen kan organiseren in Bar Noord? Kom je met een groep van 20 personen of  meer? Lees dan vooral verder!

Verjaardagen, huwelijken, babyborrels, communiefeesten, noem maar op. Stel het je voor: zon, cocktails, fonteinen, jij en je gezelschap… Het is alsof het park daar alleen voor jou is en dat in hartje Antwerpen. Jij bedenkt het, wij voeren het uit tot in de puntjes. Zorg je zelf voor muziek of laat je dat liever aan ons over? Blijf je graag in beweging en entertain je jouw gasten met een spelletje kubb of petanque? Dat gaat lukken! Wij denken met je mee om van je feest een unieke ‘one of a kind’ beleving te maken.

Dit jaar geen serre, maar ook voor bedrijven zorgen we voor gezellige en veilige belevingen op maat. Vraag het ons via reservatie@barnoord.be. Ideaal wanneer je meer privé van elkaars gezelschap wilt genieten.

Voor eten en drinken voorzien we verschillende formules. Ook perfect te combineren met een avondfeest en/of diner in ons aangrenzend restaurant Gå Nord.