TAKE AWAY in Bar Noord

We gaan er niet om liegen, het zijn erg moeilijke tijden. Door het toenemend aantal annulaties in Gå Nord zijn we gedwongen om ook de rest van augustus onze deuren te sluiten. Bar Noord blijft wel open.

Blijft u liever thuis, maar wil u toch genieten van een lekkere maaltijd in eigen bubbel? Gå Nord slaat opnieuw de handen in elkaar met Bar NOORD en biedt jullie met veel plezier dit heerlijk zomers take-away menu aan.

De komende weken trekken we op veroveringstocht naar het zuiden, zoals het echte Vikingen betaamt. Dit menu is iedere dag te bestellen van 11 uur tot 22 uur en wordt gratis bij u thuis geleverd. Ook perfect te combineren met de gerechten van Bar Noord.

Moederdag

Om de moeders extra te plezieren doen we er bij leveringen op 15 augustus nog een extra potje ‘Gå Nord zout’ bij met 8 verschillende specerijen, afgewerkt met de sinaasappelschillen van onze huisgemaakte arancello.
The show must go on!
We danken u alvast voor uw bestelling. U krijgt niet alleen een lekkere maaltijd bij u thuis geleverd, u helpt ons op deze manier ook door deze donkere periode heen te komen.
#staysafe #steundehoreca #gånord #barnoord

Take Away Verrassingsbox

Bestellen

Alle gerechten zijn samen of apart te bestellen. We raden wel aan om zo vroeg mogelijk te bestellen om te kunnen garanderen dat we voldoende op voorraad hebben.

Afhalen

Iedere dag van 11 uur tot 22 uur.
Afhaling bij Bar Noord.
Park Spoor Noord
2060 Antwerpen

Levering

Levering iedere dag van 11 uur tot 22 uur.
Gratis levering vanaf 50€.

Bestellen enkel telefonisch op
0478 43 88 32.

Gå Nord sluit heel de maand augustus.
Bar Noord blijft wel gewoon open. ​