Evenementen op maat van bedrijven

Uw evenement in
Bar Noord Zomerbar

Onze infrastructuur in openlucht is uitermate geschikt voor bedrijfsevenementen. Ook tijdens deze complexe tijden. Of het nu om een receptie, een brand activation of een vergadering gaat, wij zorgen ervoor dat het juiste materiaal ter beschikking staat. En na het serieuzere werk is er uiteraard ruimte voor ontspanning en dat kan in de vorm van een after-work evenement of een groepsdiner.

Durf vooruit te kijken

Nu de vaccinatiecampagne op stoom begint te komen, kunnen we opnieuw beginnen dromen van feesten in grotere groepen. Bar NOORD blijft met de grote ruimte in openlucht een ideale plek om veilig bedrijfsevenementen te organiseren. Wees er op tijd bij en vraag ons nu al naar de mogelijkheden via reservatie@barnoord.be.

Dit jaar geen serre, maar ook voor bedrijven zorgen we voor gezellige en veilige belevingen op maat. Vraag het ons via reservatie@barnoord.be.

Je kunt reserveren voor onze groepsformules vanaf 20 personen.

Voor de ultieme gastronomische verwennerij kan het feest natuurlijk ook verdergezet worden in restaurant Gå Nord in het oude koetshuis van Park Spoor Noord.