Zondagsbrunch

alle zon- en feestdagen

Kom iedere zon- en feestdag tussen 10.00u en 13.00u genieten van een uitgebreid ontbijt met uitzicht op het park. Omwille van Covid-19 zal de zondagsbrunch een beetje anders zijn dan je van ons gewoon bent. Je kan nog steeds een tafel reserveren en wij zullen dat plaatsje voor jou en je gezelschap vastleggen, maar buffet is voorlopig uit den boze.

In de plaats daarvan zorgen we wekelijks voor een nieuwe zomerse verrassingsbox om in goed gezelschap te delen. Verwacht je aan ontbijtklassiekers als brood, croissants en pistolets, yoghurt, fruitsalade, gerookte zalm, kaasjes en vleesjes. Geen maaltijd is compleet zonder dessert, dus we zorgen ook voor een fijne selectie zoetigheden om de lunch mee af te ronden. Natuurlijk zou het geen verrasingsbox zijn mochten we er niet wekelijks variatie inbrengen. 

Voor dit uitgebreid ontbijt betaal je 25 euro inclusief een fris sapje en een thermos koffie of thee. Voor kinderen tot en met 10 jaar betaal je de helft. We raden je wel aan om te reserveren via onderstaand formulier.

Take away boxen

Wens je liever thuis in eigen bubbel te genieten van onze brunch, dan kan dat eenvoudig via hetzelfde formulier. Geef gewoon even aan in het opmerkingsveld in de laatste stap dat je het komt halen en wij zetten de box voor je klaar.

Noteer naast de zondagen ook alvast volgende feestelijke brunchdagen in de agenda:

  • O.L.H.-Hemelvaart : donderdag 13 mei 2021
  • Pinksteren : maandag 24 mei 2021
  • Nationale Feestdag : woensdag 21 juli

RESERVEER NU AL UW TAFEL >>

Gå Nord

Wil je je nog meer culinair verwennen, dan kun je op zon- en feestdagen ook brunchen in ons restaurant Gå Nord, in het oude koetshuis van Park Spoor Noord. Heerlijke bordjes om te delen, live cooking buiten op het terras en wekelijks anders. Reserveren kan via www.ganord.be.