Zondagsbrunch

alle zon- en feestdagen

Kom iedere zon- en feestdag tussen 10.00u en 13.00u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met veel lekkers om vrij uit te kiezen en dit een hele zomer lang.

Noteer alvast volgende extra feestdagen in jouw agenda:

  • Nationale feestdag : donderdag 21 juli
  • O.L.V. Hemelvaart : maandag 15 augustus (MOEDERDAGBRUNCH!)

Ons ontbijtbuffet wisselt regelmatig. Van ontbijtklassiekers als brood en beleg, croissants en pistolets, spek met eieren, fruitsalade en gerookte zalm tot huisbereide salades en dagverse warme gerechten van het seizoen. Laat je verrassen. 

RESERVEER NU AL JOUW TAFEL >>

Geen maaltijd is compleet zonder dessert, dus wij zorgen ook voor een fijne selectie desserts. Kom met jouw geliefde, vrienden of schuif gezellig aan met de hele familie. 

Ook wanneer de weergoden even niet mee willen werken kan je plaatsnemen in onze gezellige verwarmde serre.

Voor dit uitgebreid ontbijt betaal je 25 euro. Voor kinderen tot en met 10 jaar betaal je de helft. We raden je wel aan om te reserveren via onderstaand formulier.

Wil je jezelf nog meer culinair verwennen, dan kan je op zon- en feestdagen ook brunchen in ons restaurant Gå Nord, in het oude koetshuis van Park Spoor Noord. Heerlijke bordjes om te delen, live cooking buiten op het terras en wekelijks anders. Reserveren kan via www.ganord.be.