Zondagsbrunch

alle zon- en feestdagen

Kom iedere zon- en feestdag tussen 10.00u en 13.00u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met veel lekkers om vrij uit te kiezen en dit een hele zomer lang. Op de buffettafel vindt u ontbijtklassiekers als brood, croissants en pistolets, spek met eieren, huisbereide yoghurt met granola, fruitsalade, gerookte zalm, kaasjes en vleesjes. Dit jaar krijgt onze brunch bovendien een heuse upgrade met live cooking door onze chef. 

Geen maaltijd is compleet zonder dessert, dus wij zorgen ook voor een fijne selectie desserts. Onze chef zorgt dit jaar bovendien voor wat extra speciale hapjes. Kom met uw liefje, uw vrienden of schuif gezellig aan met de hele familie. 

Ook wanneer de weergoden even niet mee willen werken kunt u plaatsnemen in onze gezellige verwarmde serre.

Voor dit uitgebreid ontbijt betaalt u 25 euro inclusief 1 drankje naar keuze. Voor kinderen tot en met 10 jaar betaalt u de helft. We raden u wel aan om te reserveren via onderstaand formulier.

Op andere dagen kan u ook steeds zonder reservatie ontbijten. We bieden dan een kleine kaart aan.

Wilt u zichzelf nog meer culinair verwennen, dan kan u op zon- en feestdagen ook brunchen in ons restaurant Gå Nord, in het oude koetshuis van Park Spoor Noord. Heerlijke bordjes om te delen, live cooking buiten op het terras en wekelijks anders. Reserveren kan via www.ganord.be.