Van zomerbrunch naar winterbrunch…

Deze winter kun je iedere zondag terecht bij onze buren van Gå Nord in het oude koetshuis van Park Spoor Noord (naast de zomerbar). Deze wekelijkse Søndagsbrunch is een upgrade van onze zomerse brunch met heerlijke vis, vlees en groenten, vers bereid op het houtvuur buiten op het terras. Een dj komt regelmatig de boel verder nog aanzwengelen, zodat je ook na de brunch nog gezellig een glas kan komen drinken. Meer info op www.ganord.be.

HEERLIJK UITGEBREID ONTBIJTEN

Alle zon-en feestdagen in Bar NOORD

Kom iedere zon- en feestdag vanaf 1 april tussen 10.00u en 13.00u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met veel lekkers om vrij uit te kiezen en dit een hele zomer lang. Op de buffettafel vindt u ontbijtklassieker als brood, croissants en toast, spek met eieren, ontbijtgranen, fruitsalades, gerookte zalm, kaasjes en vleesjes. We schenken er ook graag verschillende sapjes, thee en koffie bij. En de liefhebbers kunnen altijd een glaasje cava bijbestellen. Geen maaltijd is compleet zonder dessert, dus wij zorgen ook voor een fijne selectie desserts. Onze chef zorgt dit jaar bovendien voor wat extra speciale hapjes. Kom met uw liefje, uw vrienden of schuif gezellig aan met de hele familie.

Voor dit uitgebreid ontbijt betaalt u 24 euro. Voor kinderen tot en met 10 jaar betaalt u de helft. We raden u wel aan om te reserveren via onderstaand formulier.

Op andere dagen kan u ook steeds zonder reservatie ontbijten. We bieden dan een kleine kaart aan.

SaveSave

Bar NOORD | 2017 © Landlopers | Alle rechten voorbehouden l Design by Santo