Stap binnen in de magische wereld van de Stille Disco bij Bar Noord en laat je meeslepen door een unieke ervaring die al je zintuigen prikkelt! Bij Bar Noord gaat het niet alleen om lekker eten en gezelligheid; we brengen ook vernieuwende en verrassende entertainment naar het prachtige Park Spoor Noord in Antwerpen. En wat is er nu leuker dan een Stille Disco? Dus waar wacht je nog op? Trek je dansschoenen aan, pak je koptelefoon en sluit je aan bij het feest bij Bar Noord. Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon op zoek bent naar een unieke avond uit, de Stille Disco belooft een onvergetelijke ervaring te worden die je nog lang zult koesteren. Tot ziens op de dansvloer!

Maak een reservatie

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met u op.

Voor groepen van minder dan 9 personen is een reservering niet nodig. Voel u vrij om tijdens onze openingstijden langs te komen; we hebben altijd genoeg ruimte beschikbaar. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

Reservatie popup
0% Complete
1 of 3
Voor groepen minder dan 9 personen, hoeft u geen reservatie te maken*