Ontdek de charme van klassieke motoren en elegante heren tijdens het unieke evenement bij Bar Noord, geïnspireerd door old-school bravoure en iconische motoren. The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) brengt liefhebbers van Café Racers, Bobbers en andere vintage modellen samen voor een rit door de stad. Maar dit evenement gaat verder dan stijlvolle motoren; het zamelt fondsen in voor prostaatkankeronderzoek en mentale gezondheidsprogramma’s voor mannen. Dus trek je stijlvolle outfit aan en sluit je aan bij deze rit met een nobel doel bij Bar Noord. Een evenement vol passie, stijl en steun voor een gezondere toekomst voor mannen wereldwijd. Mis het niet!

Maak een reservatie

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met u op.

Voor groepen van minder dan 9 personen is een reservering niet nodig. Voel u vrij om tijdens onze openingstijden langs te komen; we hebben altijd genoeg ruimte beschikbaar. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

Reservatie popup
0% Complete
1 of 3
Voor groepen minder dan 9 personen, hoeft u geen reservatie te maken*